fbpx

O nama

Preduzece Reberg d.o.o. osnovano je 2001. godine, pre toga radili smo ovaj posao dugo vremena u Mulhouse u Francuskoj. Od 2006. godine, počeli smo izvoz naših proizvoda u Francusku, a potom i u druge zemlje. Trudimo se da prisustvujemo sajmovima kod nas i u inostranstvu

U asortimanu imamo različite proizvode od inox-a, ograde za terase, tremove, verande, balkone lođe, stepeništa, gelendere, skale, merdevine, lotre, rešetke, pregrade, zagrade, barijere i druge proizvode koji štite vašu imovinu. Osim toga obezbeđuju vas da ne padnete, ali i ulepšavaju prostor u kome boravite.

Ograde Reberg i ostali naši proizvodi ne zahtevaju nikakvo veliko održavanje jer su otporni na rđu i sve vremenske uslove.

Svaki posao počinjemo tako da našim klijentima zakazujemo termin kod njih na objektu i na licu mesta naše stručno lice daje predloge i vrši se odabir modela koji nije u suprotnosti sa tehničkim karakteristikama objekta i podloge. Istražujemo i želju kupca, jer je najbolja ograda ona koja se kupcu dopada. Zatim sledi uzimanje mera,, a po zahtevu radimo i 3 D animaciju i rendering dogovorenog projekta. Radimo i ograde po projektu u bilo kom Cad formatu ili po idejnom resenju. Imamo razne modele ograda od inox-a u kombinacijama sa staklom, drvetom, sa pleksiglasom, sa led rasvetom, sa sajlama. 

Radimo montaže u zemlji i u inostranstvu.

Zadovoljstvo garantovano

Svaki naš posao završavamo u momentu kada klijent u potpunosti bude zadovoljan našim radim

Od početka do kraja

Klijnetima nudimo komplenta rešenja, od projektovanja, izrade 3D projekcija pa sve do implementacije

Besplatne konsultacije

Svesni smo da svi klijenti nemaju dovoljno znanja i iskustva o svemu, te smo otvoreni za profesionalne savete 

  • Odnos cene i kvaliteta
  • Izrada perfektinh INOX elemenata
  • Projektovanje idejnih rešenja

U finalnoj emisiji Prva bašta Srbije – naša ljujaška izabrana kao prva nagrada!

Kontaktirajte nas

Budite slobodni da nas pozovete/kontaktirate u vezi bilo kojeg pitanja koje imate u vezi sa našim proizvodima i procedurama