fbpx

Držači staza i tepiha

Postoje mnogi objekti koji su se uverili u lepotu i korisnost držača staza i tepiha. Iako su naizgled jednostavno rešenje za pričvršćivanje staza za stepeništa, oni su zapravo funkcionalan i moderan način da svaki ovaj arhitektonski deo učinite lepšim, elegantnijim i bezbednijim.

Reberg je prvi i najbolji proizvođač držača i tu smo da vam danas predstavimo naše proizvode, kao i da sa vama podelimo nova znanja i prednosti koje držači staza i tepiha nude.

Zašto su vam potrebni držači staza i tepiha

Koliko god se trudite da tepisi i staze budu po meri i dobro uklopljeni po svim dimenzijama, oni su na stepeništu izloženi stalnom pomeranju, klizanju i nikada ne izgledaju savršeno ni lepo. Osim što će vaš dom izgledati neuredno, ovaj problem može dovesti do ozbiljnih posledica koje nemaju veze sa dekorom. Klizave staze na stepenicama predstavljaju posebnu opasnost, pogotovo ako se njima služe mala deca ili starije osobe. Metalni držači sprečavaju klizanje tepiha, što može pomoći u sprečavanju povreda ili nesreća.

Držači staza i tepiha predstavljaju način pričvršćivanja tepiha za stepenice i neophodni su ako želite da sve izgleda uredno. Iako su od vitalnog značaja za bezbednost stepeništa, držači tepiha za stepenice ne moraju samo da budu praktični, mogu biti i lepi, što naši i dokazuju.

Tepisi i staze mogu biti sjajan način da vaš dom izgleda skoro pa kao renoviran a ako im dodate i detalje u vidu držača,  dobićete efektan i luksuzan izgled. Reberg šipke za stepenice su napravljene od metala, koji je sjajan i reflektujući, i koji čak i najjednostavniju ili jednobojnu stazu čini modernom.

Reberg držači staza i tepiha

Metalni držači su popularni zbog svoje trajnosti i pouzdanosti. Oni sprečavaju klizanje tepiha i drže tepihe na mestu čak i tokom najveće frekvencije kretanja. Uz to, ne postoji bolji proizvod ovog tipa na našem tržištu a ni kvalitetniji, jer kompletan asortiman izvozimo za Nemačku.

Trajni amortizer – Jedna od glavnih specifikacija metalnih držača je trajni amortizer koji sprečava ispadanje šipke. Ovo je veoma važno, jer bi bilo kakav kvar mogao dovesti do ozbiljne povrede onog ko i stepenište koristi. Uz to, srednji držač se koristi za šire tepihe, kako bi se obezbedilo još veće držanje i stabilnost.

Laki za upotrebu i prilagodljivi – Jednostavno podešavanje za sve debljine tepih staza je takođe bitno za pravilno postavljanje tepiha. Ovo je posebno korisno kada se tepisi menjaju ili kada se koriste njego

ve različite debljine. Podešavanje metalnih držača je jednostavno i brzo, što omogućava da se tepih postavi u najkraćem roku.

Naši držači imaju jedinstven klik sistem koji olakšava skidanje tepih staze, bez potrebe za ponovnim uvrtanjem i zavrtanjem šrafova. Svi naši držači se prave po meri kupca, a delovi i šrafovi se šalju brzom poštom. Za montažu na vanjskom stepeništu, kupcima šaljemo komplet sa inox šrafovima. Savet i napomena je da šipka držača uvek treba da bude duža od širine tepiha za najmanje 5 cm.

Samolepljivi – Najnoviji modeli držača su samolepljivi, što znači da se ne buše stepenice. Ovo je korisno jer se tako izbegava oštećenje postojeće keramike, mermera ili kamena na stepenicama. Montaža tepiha je ubrzana i jeftinija, što olakšava proces  njihovog postavljanja. Kvalitetna 3M sredstva se koriste za lepljenje, što osigurava najbolje prijanjanje i dugotrajnost.

Inox ili mesing kao materijal – Držači stepenišnih tepiha i staza i uopšte proizvoda koji su napravljeni od inoxa su popularni zbog svojih mnogobrojnih prednosti. Inox je izuzetno izdržljiv i otporan na koroziju, što znači da će držači imati dug vek trajanja. Inox takođe ima modernu i luksuznu estetiku, što će se lako uklopiti u različite enterijere čineći ih posebnim. Inox držači su jednostavni za čišćenje i održavanje, otporni su na mrlje i tragove prstiju, i jednom postavljeni oni će zauvek izgledati čisti i sjajni.

Reberg nudi i izbor između dve vrste završne obrade za sve inox držače a oni uključuju visoki sjaj ili brušen mat dizajn. Oba tipa su pažljivo i detaljno obrađena, a kupac može da izabere koji bolje odgovara ostalim detaljima ili nameštaju u prostoru. Takođe, u ponudi su i mesingani držači.

Ukratko, metalni držači staza i tepiha za stepenište su veoma korisni kada želite nešto posebno a korisno za svoj dom. Trajnost, pouzdanost i jednostavno podešavanje su neke od karakteristika koje čine naše metalne držače najpopularnijim. Najnoviji samolepljivi modeli su takođe izuzetno praktični, jer omogućavaju brzu i jednostavnu montažu bez bušenja.

U svakom momentu možete pogledati galeriju montiranih držača na mnogobrojnim objektima, od onih postavljenim u stambenim objektima, pa sve do kraljevskog Kur Salona u Banji Koviljači.

Niste sigurni kako i gde da kupite ili imate još pitanja vezana za dimenzije, isporuku ili bilo šta drugo?

Kontaktirajte nas putem telefona +(381) 64/ 123-6955 ili nam pišite putem mejla na adresu radereberg@yahoo.com. Mi smo tu da vam pomognemo, pokrivajući sve detalje od izbora do same montaže.

 

Prijavite se na našu e-mail listu

Budite u toku sa najnovijim vestima i informacijama od našeg tima!

Novi proizvodi, popusti i akcije, pravo u Vaš inbox!

 

Uspešno ste prijavili Vašu email adresu. Proverite Vaš email!